Verantwoording  

Commitment

Ik heb er bewust voor gekozen om module 1 en 2 geïsoleerd aan te bieden.  Uit ervaring blijkt dat de onderdelen die in Module 1 aan de orde komen een voorwaarde zijn om gezond te kunnen ademen.

Wat levert module 1 op?

Nadat je module 1 hebt gevolgd merk je dat het ademen (weer) vanzelf gaat. Daarnaast ben je energieker en fitter; je voelt je als het ware weer thuis in je eigen lijf.

Is dit laatste nog niet volledig het geval? Dan heeft je lijf meer tijd en aandacht nodig om deze omslag te kunnen maken en kan Module 2 indien nodig worden ingezet.

Wanneer is module 2 nodig?

Soms komt het voor dat iemand al over een bepaalde basis beschikt om gezond te kunnen ademen, maar toch hinder ondervindt van het adempatroon tijdens het sporten/bewegen. Dan adviseer ik je om alleen module 2 te volgen.

Uit jarenlange ervaring weet dat het geen enkele zin heeft om je “adem accu” te trainen als het lichaam de basis om tot herstel te komen niet heeft. Dit wil ik dus ten alle tijden voorkomen!

De totale tijdsduur waarin het lichaam zal herstellen is afhankelijk van de ernst en duur van ontregeling. Het is echter wel zo dat verandering van de adempatroon al vlot merkbaar is. Om de ademtherapie te doen slagen, ga je tijdens het volgen van module 2 dagelijks actief met de training aan de slag. Dit vereist een bepaalde routine, maar de oefeningen zijn gemakkelijk toepasbaar en vragen niet veel tijd.

Resultaat door commitment

De afgelopen jaren heb ik gewerkt met het aanbieden van losse sessies. Dit gaf voor mij een hoop onrust omdat ik mensen de aandacht en begeleiding wil geven die nodig is, maar tegelijkertijd zo snel mogelijk resultaat wilde boeken (omdat ik de angst had dat men anders vroegtijdig zou afhaken). Het werken met modules geeft mij de mogelijkheid om een commitment met jou aan te gaan, waarbij het proces op de voorgrond staat en het resultaat als gevolg daarvan zal gaan optreden. Ik heb er zin in! Jij ook?

Meld je dan via het onderstaande aanmeldingsformulier op de website aan voor een intakegesprek.

Vul hier a.u.b. uw geboortedatum in.
Vul hier a.u.b. uw telefoonnr. in.
Vul hier uw straatnaam en huisnummer in.
Vul hier uw postcode in.
Omschrijf a.u.b. uw hulpvraag of klacht(en).
Ademspecialist
Average rating:  
 0 reviews