Werkwijze ademtraining

Ademmodules en geen ‘losse zittingen’

Gezond ademen is meer dan het aanleren van ademhalingsoefeningen. Om het lijf te kunnen aanzetten tot herstel heb je zowel fysiek als mentaal een bepaalde basis nodig. De eerste module is gericht op het verkrijgen van deze basis. Als er sprake is van een disbalans of een tijdelijke ontregeling dan is deze basis voldoende om gezond te kunnen leren ademen.

Wanneer er sprake is van een langdurige chronische ontregeling, dan zal er ook aandacht moeten worden besteed aan de onderliggende processen voordat het lijf die omslag daadwerkelijk kan maken. De aandacht en tijd die hiervoor nodig is, is afhankelijk van de aard en ernst van de ontregeling.

Tijdens het intakegesprek breng ik dit zo zorgvuldig mogelijk voor jou in kaart. Ik ben duidelijk waardoor jij weet waar je aan toe bent en wat jij van mij en het traject dat je gaat volgen kunt verwachten.

Interesse?

Als je interesse hebt of meer te weten wil komen over het volgen van mijn ademtrainingstrajecten of andere therapiemogelijkheden, dan kun je het onderstaande aanmeldingsformulier invullen.

Vul hier a.u.b. uw geboortedatum in.
Vul hier a.u.b. uw telefoonnr. in.
Vul hier uw straatnaam en huisnummer in.
Vul hier uw postcode in.
Omschrijf a.u.b. uw hulpvraag of klacht(en).
Ademspecialist
Average rating:  
 0 reviews