Wie ben ik

apneu ellen schouten limburg ademspecialist

Ellen Schouten is sinds 1996 afgestudeerd aan de Hogeschool Eindhoven als logopedist. Sinds 2005 runt zij een eigen logopediepraktijk in Weert.

Werkervaring:
In het verleden heeft zij brede werkervaring opgedaan als logopedist in Duitsland. Daarna heeft zij gewerkt bij Stichting Proteion en aldaar de discipline logopedie opgestart op de afdeling Somatiek. In 2002 heeft zij de opleiding Neurologische Taal en Spraakstoornissen in Rotterdam gevolgd. Hierdoor heeft zij veel kennis opgedaan in spraak (dysartrie), taal (afasie), en slikproblemen.

Ademspecialist
De laatste jaren krijgt zij steeds meer cliënten met complexere problematiek in behandeling. Bij deze complexere problematiek is er vaak sprake van een verstoord adempatroon. Dit was voor haar de aanleiding om zich hierin te gaan specialiseren. Inmiddels heeft zij een tweede locatie geopend in het Gezondheidshuys te Weert, teneinde nog beter te kunnen samenwerken met verschillende disciplines. Dit alles heeft haar ertoe gebracht om met haar kennis en vaardigheden een nieuw therapieprogramma te ontwikkelen genaamd ademspecialist.

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.