Mijn visie

GEZOND ADEMEN IS…?

Wanneer het lichaam niet goed functioneert dan kun je dit terugzien in het adempatroon. Als ademspecialist stel ik deze ontregeling van het lijf centraal. Niet iedereen is zich bewust van deze ontregeling, toch is het belangrijk dat je hier op een bewuste manier mee leert omgaan. Het is nóg effectiever om ervoor te zorgen dat je lijf weer in balans komt, zodat de lichamelijke klachten die je hebt verminderen of zelfs verdwijnen.

Het lichaam maakt als het overbelast is geen onderscheid in de aard en oorsprong van de prikkel. Hoe meer het uit balans raakt, des te sneller en heftiger het zal reageren op omgevingsprikkels.

Deze overbelasting komt voort uit de manier waarop dagelijkse activiteiten in het leven worden aangepakt. Wanneer je fysiek opknapt, ga je je mentaal ook beter voelen.

Als er geen medische oorzaak gevonden kan worden voor je klacht betekent het niet dat je lijf goed functioneert. De mate waarin iemand hinder ondervindt van deze lichamelijke beperkingen is afhankelijk van de  van het lijf om de boel draaiende te houden. Deze flexibiliteit is beperkt als het zenuwstelsel overbelast raakt omdat de ‘ademaccu’ leeg raakt. Het lichaam probeert dit tekort op de oude manier te compenseren, maar krijgt dit door een te lage “adem accu” niet meer voor elkaar.

Gelukkig kan het lijf weer worden aangezet tot herstel. Hierbij heeft de ademhaling een belangrijke sleutelrol. Dit en nog veel meer leer je stapsgewijs in mijn trainingsprogramma’s.

Zoals je op de website kunt zien bied ik naast ademtrainingen ook andere therapiemogelijkheden aan. Hiervoor heb ik uiteraard bewust gekozen omdat ze allen je lijf aansporen om het zelfgenezend vermogen te gaan inzetten.

Mijn passie is het om je weer terug in je lijf te brengen; je weer meer mens te laten voelen.   

Neem vrijblijvend contact op!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.